B.93 klar til Gjensidige Kvindeliga

0
835
Yes, vi skal spille Gjensidig Kvindeliga! Jubel på Svanemølleanlægget på Østerbro, da oprykningen var i hus lørdag eftermiddag. Foto: Frederik Knygberg, fra B.93s facebookside

B.93 vandt sidste runde af kvalifikationsspillet og snupper dermed den sidste oprykkerplads til næste sæsons bedste kvinderække

Det bliver B.93, der følger med OB Q op i næste sæsons Gjensidige Kvindeliga.

Oprykningen blev sikret lørdag, da B.93 vandt sidste runde i kvalifikationsspillet med 2-0 over Østerbro IF. Dermed ender københavnerne med 20 point – tre point foran AaB, som vandt 4-0 over Næstved og slutter som nummer tre.

Rebeka Winther sørgede for begge B.93s mål. Hun scorede allerede efter 10 minutter og slog til igen, da der var 10 minutter tilbage af kampen.

Tredobbelt amerikansk

OB Q sikrede sig oprykning allerede for nogle uger siden, og lørdag satte fynboerne en tyk streg under sin førsteplads i kvalifikationsspillet med sikre 3-0 hjemme over FC Thy – ThistedQ.

Ally Clark scorede sit første mål i OB-trøjen. Foto: OB Q

OB Qs scoringer blev leveret af tre amerikanere: Ally Clark, Gia Vicari og Kelsey Hill. Det var Ally Clarks første i den stribede trøje, mens Gia Vicari scorede sit sjette mål for OB Q, hvilket gør hende til OB-topscorer.

Med sejren slutter OB Q med 26 point efter et kvalifikationsspil med otte sejre, to uafgjorte og nul nederlag.

FC Thy – ThistedQ slutter på fjerdepladsen, Østerbro IF bliver nummer fem og Næstved HG ender som sjette og sidst i Gjensidige Kvindeliga Kvalifikation.