NYT TRÆNERTEAM PÅ PLADS FOR BSF 2 DIVISIONS KVINDER.

0
944

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye trænerteam til vores 2 divisions kvinder

Der er nu sat navn på den cheftræner og assistenttræner, som skal stå i spidsen for BSF’s 2 divsionskvinder,

når de efter sommerferien tager hul på forberedelserne til den kommende sæson.

 Uno Apold er ny cheftræner.

 Den ny cheftræner kan præsentere et omfattende cv med trænerjob for både ungdoms- og seniorhold.

På seniorfronten har han således været assistenttræner i Skjold og cheftræner i Avedøre, ligesom han var assisterende træner i Greve, da holdet spillede i 2. division. Uno var første kvindetræner i FCN, da han var cheftræner for FCN’s U18 piger som var første det første kvindehold i FCN regi og med hvem han blev pokalmestre, han har siden 2021 være tilknyttet Roskilde KFUM som henholdsvis U17 og U19 træner.

I det civile liv er han adm. direktør og ejer af virksomheden Grøn Entreprise med 16 ansatte.

Sportschef Gert Sørensen udtaler om det kommende samarbejde:

Vi glæder os til samarbejdet med Uno og har gennem vores samtaler oplevet ham som en person med stor fodbold faglig viden og know how, og med masser af lyst til at bidrage til miljøet samt være en del af den langsigtede plan for både klub og kvindesenior afdelingen og bidrage til udviklingen af spillerne både de som er her nu og dem som måtte komme til udefra eller op fra vores ungdomsafdeling både på den korte og den lange bane, og derudover har han været yderst behagelig at snakke med i vores samtaler både før og efter aftalen blev indgået.

Uno Apold udtaler selv følgende i forhold til samarbejdet:

Jeg glæder mig til at være en del af en ambitiøs klub med de helt rigtige værdier. Ser frem til at lære en masse fantastiske mennesker at kende, og gøre mit til at løfte udviklings- og træningsmiljøet yderligere😊

Signe Birch Cartey er ny assistenttræner.

Der er også sat navn på den assistenttræner, som skal assistere Uno i den kommende sæson, Signe er uddannet skolelærer, født og opvokset i Hvidovre, hvor hun også spillede fodbold bl.a. kvindesenior på det der i dag svarer til 2 divisions niveau, Signe har trænet alt fra U5-U15 drenge og piger og skal nu prøve sig af på senior niveau som træner. Signe er i gang med at tage A-licens og kommer fra en stilling som børneudviklingstræner i en anden klub på Sjælland.

Vi ser også frem til samarbejdet med Signe og som også kan bidrage med input til børnefodbolden i vores klub med hendes viden på det område udtaler Gert Sørensen sig.

Signe selv glæder sig rigtig meget til at komme i gang og være en del af genopbygningen.