Nyt trænerteam præsenteres til Kvindeserie Vest i Haderslev Fodboldklub

0
797

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye trænerteam til 1. holdet for kvinder i Haderslev Fodboldklub.

Teamet består af cheftræner Carsten Jørgensen og assistenttræner Kasper Sørensen.
Med tilknytning af de 2 trænere, får vi et stærkt og erfarent team, som kender hinanden godt, og har arbejdet sammen tidligere omkring flere hold.

Carsten Jørgensen på 47 år og bosiddende i Tønder er en ”gammel” kending i HFK. Carsten var tilknyttet både som assistenttræner og cheftræner da HFK/SønderjyskE spillede i Kvindeligaen. Efterfølgende har Carsten bl.a. været både assistenttræner og cheftræner for FC Sydvest 2. div. Herre.
Kasper Sørensen på 35 år som ligeledes er bosat i Tønder, har ligesom som Carsten været tilknyttet i FC Sydvest i flere roller omkring 1. holdet, og har desuden trænet ungdomsfodbold i Tønder SF. Kasper har selv været aktiv spiller på højt plan, og kan bryste sig af over 200 kampe som spiller på divisionsplan.
Begge trænere har gennemgået UEFA A-licens træneruddannelsen.

Teamleder for Kvinde-Senior i HFK Jens-Jakob Fristed Sørensen udtaler om aftalen: “Med tilknytningen af dette trænerteam sender vi et klart signal om, at Kvindefodbold tages meget seriøst i Haderslev Fodboldklub. Vi får her et meget stærkt og sammentømret trænerteam med stor erfaring, som brænder for fodbold og udvikling af gode fodboldmiljøer. På den måde sikre vi et godt, stærkt og sundt miljø for de spillere som allerede er i HFK, men forhåbentlig også gøre klubben attraktiv for spillere udefra. På den lange bane er det klare mål, at bliver førende inden for Kvindefodbold i Sønderjylland. Vi tror på, at dette stærke trænerteam kan være med til, at tage de næste skridt i den retning.”

Er du blevet nysgerrig på dette spændende projekt, og gerne vil høre mere om projektet, er du velkommen til at kontakte:
Teamleder Kvinde-Senior:
Jens-Jakob Fristed Sørensen, mobil 20983584
Cheftræner Kvindeserie Vest:
Carsten Jørgensen, mobil 21206803