Tidligere ligatopscorer skriver 3-årig kontrakt med FC Midtjylland

0
1020
Rikke Dybdahl har underskrevet en treårig kontrakt med FC Midtjylland. Her ses hun med cheftræner Steen Gravgaard Ladefoged og sportschef Anders Madsen. Foto: FC Midtjylland

Rikke Dybdahl, der var topscorer i Gjensidig Kvindeliga i 2021 og senest har spillet i den bedste spanske række, er FC Midtjylland Kvindefodbolds hidtil mest prominente signing

Den 27-årige angriber Rikke Dybdahl, der er tidligere topscorer i Gjensidige Kvindeliga, har skrevet under på en treårig kontrakt med FC Midtjylland Kvindefodbold.

Rikke Dybdahl kommer fra Gjensidige Kvindeliga-klubben Fortuna Hjørring, men har i det seneste halvår været udlejet til Sporting Club de Huelva, der spiller på øverste niveau i Spanien. Det skriver FC Midtjylland på sine hjemmeside.

Rikke Dybdahl er det foreløbig mest prominente navn, som har signet med FC Midtjyllands nye kvindehold, der starter i 1. division men vil spille med i toppen af kvindeligaen fra næste sommer.

“Rikke vil bringe erfaring, rutine og offensive kompetencer til vores unge trup, og vi ser Rikkes valg af os som en blåstempling af vores projekt, strategi og sportslige ambitioner,” siger sportschef Anders Madsen til klubhjemmesiden.

Rikke Dybdahl: Spændende set up

For Rikke Dybdahl er det klart, hvad målsætningen for skiftet er:

“Jeg er glad for at have lavet en kontrakt med klubben, og jeg ser frem til at være med i udviklingen på vejen til kvindeligaen. Jeg blev præsenteret for klubbens ambitioner og et spændende set up, hvilket jeg tror på kan blive rigtig interessant, og det glæder jeg mig til at blive en del af ,” lyder det i en udtalelse fra Rikke Dybdahl.

“Jeg ser frem til at være med i udviklingen på vejen til kvindeligaen”

I sæsonen 2019/20 var Rikke den fjerde mest scorende spiller i Elitedivisionen, og to sæsoner senere, da hun spillede i FC Thy-Thisted Q, blev hun ligatopscorer.

“Rikke har bevist, at hun kontinuerligt kan score mål på højeste nationale niveau, hvor hun især for FC Thy og også Fortuna Hjørring har været en af de mest flittigt scorende i den bedste danske række igennem flere sæsoner. Rikke har åbenlyse kompetencer i sit afslutningsspil, hvor hun har en god positionering i feltet og omkring modstanderens bagkæde, og hun adskiller sig fra mange andre angribere ved at være god til at afslutte på sin førsteberøring,” udtaler Anders Madsen.

LÆS OGSÅ:

Ungdomslandsholdsspiller skriver kontrakt med FC Midtjylland

FC Midtjylland skriver kontrakt med yderligere seks spillere