Dobbelt guld til FC Midtjyllands U13 og U14 ved talentstævne

0
535
Dobbelte guldvindere fra FC Midtjyllands talenthold. Foto: FC Midtjylland

De nye FC Midtjylland-hold er kommet stærkt fra start i ungdomsrækkerne. I weekenden vandt midtjyderne to gange guld ved det store talentstævne i Stensballe

FC Midtjylland sætter nu også sit præg i ungdomsrækkerne, efter at den jyske storklub har overtaget Vildbjerg SFs licens via en samarbejdsaftale, som ud over FCMs nye hold i 1. division også betyder, at talentholdene U13, U14, U16 og U19 spiller med det sortrøde FC Midtjylland-logo.

To af disse hold var i weekenden med til det årlige pigeelitestævne “Talentstævnet”, som Stensballe IK arrangerer, og her blev det til dobbelt guld. U13 vandt sin række med en 2-0 sejr i finalen over Fortuna Hjørring, og U14 pigerne gik ligeledes hele vejen og vandt sin finale 3-0 over Kolding IF.

U14-pigerne vandt alle sine kampe og lukkede kun to mål ind, det første i kvartfinalen.

“Vi er kommet rigtig godt fra land på FCM U13, og det sker åbenlyst på baggrund af de mange gode miljøer, der hersker rundt omkring i vores samarbejdsklubber,” skriver U13-træner Alexander Brandt på klubsamarbejdets hjemmeside.

Har din klub også en god historie? Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk

Din klub kan også tegne et klubabonnement og selv få adgang til at lægge nyheder på siden. Skriv til redaktion@fodboldforpiger.dk