FA2000 U14 inviterer til prøvetræning i uge 33-34

0
502

Hvis du vil være en del af et miljø hvor vi er ambitiøse på såvel fodboldens som fællesskabets vegne, så er U14-holdet i FA2000  måske noget for dig!

Vi har gennem en årrække være et af de bedste hold i årgang 2011 – i foråret vandt vi bl.a. Madsby Cup og spillede os i pokalfinalen.  I efteråret skal vi spille 11 -mandsfodbold i Liga København – og vi er på udkig efter ambitiøse spillere der kan supplere vores nuværende trup.

Du vil blive en del af et fokuseret træningsmiljø, hvor vi ønsker at udvikle spillere der kombinerer tekniske færdigheder med spilintelligens – og som ved at det kræver hårdt arbejde at blive rigtig dygtig. Vores trænerteam består af Axel, der har A-licens og træner på højeste niveau på Island, samt to ass.trænere der begge har spillet fodbold på højt niveau.

Der vil være mulighed for at træne fire gange om ugen, herunder morgentræning , samt mulighed for at træne med drengehold.

Vi har også en mentaltræner knyttet til holdet, hvilket afspejler vores ønske om at arbejde med trivsel. Det gør vi bl.a. gennem løbende trivselsmålinger, oplæg med fokus mental trivsel, fællesspisninger, sociale aktiviteter m.v.

Hvis du har lyst til at prøve dig af i et miljø hvor vi er ambitiøse både på og udenfor banen, er du velkommen til at komme til prøvetræning i uge 33-34.

Hvis du har lyst til at høre mere er du velkommen til at kontakte Søren Østergaard på 23304189 eller soren1921@icloud.com