FC Thy – Thisted Q henter schweizer med bundesligaerfaring

0
287
Sarina Heeb fra Schweiz skal nu prøve kræfter med den danske 1. division.

21-årige Sarina Heeb, der har spillet i MSV Duisburg, har skrevet kontrakt med FC Thy – Thisted Q

21-årige Sarina Heeb, som oprindeligt kommer fra Schweiz og har spillet i den tyske bundesliga, skal frem over tørne ud for FC Thy – Thisted Q i den næstbedste danske række.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at den har skrevet kontrakt med en dygtig schweizisk spiller med et “imponerende flot CV for en blot 21-årig spiller”. Sarina Heeb har således spillet i først Zürich og St. Gallen i Schweiz, og derefter i Tyskland og Østrig, hvor hun har spillet i den bedste række.

“I det tyske tørnede hun ud for MSV Duisburg med mange flotte startpladser til følge i landets bedste række, mens hun i Østrig spillede for klubben Altach/Vorderland som i den netop afsluttede sæson sluttede på en flot 3. plads i landets bedste række. Ganske enkelt et imponerende flot CV for en blot 21-årige spiller,” skriver klubben.

Sarina Heeb har været til prøvetræning de seneste to uger, hvilket nu har ført til en permanent aftale.

“Jeg er meget glad for at blive en del af FC Thy Thisted-familien. Holdet gør det nemt at falde hurtigt til, fordi de er meget imødekommende og godhjertet. Jeg ser meget potentiale og føler det er en ambitiøs klub,” siger Sarina Heeb