Finsk midtbanespiller får tre år i HB Køge

0
267
Eevi Sutela fik de sidste 10 minutter for HB Køge i søndagens kamp mod Brøndby. Foto: HB Køge

HB Køge har købt 23-årige Eevi Sutela fri af FC Honka i Finland. “Hun er en virkelig spændende midtbanespiller, som vi har haft et godt øje til i et stykke tid,” siger sportsdirektør Dennis Bauer

Der var ny, finsk forstærkning på midtbanen, da HB Køge søndag mødte Brøndby i Gjensidig Kvindeliga. I kampen, der endte med 1-0 til Brøndby, gav HB Køge i det 80. minut debut til den 23-årige midtbanespiller Eevi Sutela, som i sidste uge skrev under på en tre-årig kontrakt. Eevi Sutela er købt fri i finske FC Honka, hvor hun var anfører.

“Eevi er en virkelig spændende midtbanespiller, som vi har haft et godt øje til i et stykke tid. Hun er stor og stærk, atletisk, teknisk dygtig og har en fantastisk god fod. Hun kan slå farlige indlæg, gode dybe stikninger og har lavet nogle vilde langskudsmål i sin karriere. Alle de ting håber vi også at få at se i HB Køge-trøjen,” siger sportsdirektør Dennis Bauer til klubbens hjemmeside.

Eevi Sutela har fået trøje nummer 14. Hun kalder skiftet til HB Køge en nem beslutning:

“HB Køge har vundet flere mesterskaber de senere år og har et meget professionelt setup. For mig er Danmark er en stor fodboldnation, og der er et meget professionelt setup i klubben, så jeg er sikker på at det er godt sted for mig at komme til,” siger Eevi Sutela.

ANDRE ARTIKLER OM HB KØGE:

Appel afvist: HB Køge-angriber får to dages karantæne