Fodboldpiger i Aalborg fik tur i Fårup Sommerland

0
238
Foto: Gjensidig Drømmelegatet

Den lille Aalborg-klub KB81 søgte Gjensidig Drømmelegat om penge til en tur i Fårup Sommerland. Forleden fik de pengene – og en tur i Fårup Sommerland

En gruppe fodboldpiger i den lille Aalborg-klub KB81 fik forleden en herlig overraskelse. De havde søgt Gjensidige Drømmelegat om 6000 kroner om en tur til Fårup Sommerland, og forleden fik de pengene og kom afsted på turen til den jyske forlystelsespark.

Gjensidig Drømmelegat fortæller på sin Facebookside:

”Fællesskab, sundhed og trivsel er mottoet i den lille Aalborg-klub KB81. Her arbejder man på at give alle – uanset alder, køn, etnicitet og social baggrund – lige muligheder for at blive en del af fodbold-fællesskabet. Et fællesskab, som kan styrke både trivsel og sundhed hos den enkelte.

Med geografisk placering i Aalborg Øst har klubben mange medlemmer med anden etnisk baggrund eller med sociale og økonomiske udfordringer i bagagen. Derfor har klubben heller ikke de store midler at gøre godt med, da kontingentet er holdt på et lavt niveau.

I klubben er det lykkedes at samle en lille gruppe af fodboldglade piger i alderen 10 – 13 år, som trofast møder til træning og kampe. Det havde længe været et ønske at give pigerne på holdet en oplevelse udenfor banen, som kunne styrke sammenholdet og bevare pigernes lyst til at spille fodbold. Et ønske, som imidlertid kun kunne blive en realitet med støtte udefra.

Derfor havde de ansøgt Gjensidige Drømmelegat om 6000 kroner til en tur til Fårup Sommerland. Behøver vi sige, at det var nogle meget glade og overraskede piger, som vi kunne sende afsted på udflugt?”.

Læs mere om Gjensidig Drømmelegat her