Fortuna Hjørring henter tre nye før sæsonstart

0
779
Tre nye ansigter i truppen hos Fortuna Hjørring.

Fortuna Hjørring udvider truppen med Sofie Lybæk, Pernille Skrydstrup Pedersen og den ugandiske keeper Daphine Nyayeng

Tre nye spillere er netop kommet med i truppen hos Fortuna Hjørring, som på søndag den 11. august kl 12.30 åbner sæsonen i Gjensidig Kvindeliga på udebane mod Brøndby.

De tre nye er:

Sofie Lybæk, 23 år og defensiv midtbanespiller, der senest har spillet i Kolding IF. Hun er fra Randers, hvor hun startede i Dronningborg Boldklub. Inden hun kom til Kolidng, har hun spillet for VSK Aarhus og AaB.

Pernille Skrydstrup Pedersen, 24 år, der senest har været i norske Tromsø IL. Pernille komme fra Aars og har spillet i Aars, Hobro, AaB, og FC Thy Thisted.

Daphine Nyayenga, 19 år, kommer fra Uganda via B93. Hun skal indgå i truppen som keeper. Daphine har stået på mål for U20 landsholdet i Uganda, hvor hun spillede for She Corporate Women i Kampala.

Daphine Nyayenga talent blev opdaget af Fortunas nuværende målmandstræner Frank Pedersen, der benyttede sit netværk og tog hende for ca. 2 år siden ind på sit målmandsakademi i Kampala. Frank har arbejdet med Daphine i Uganda og i B 93. Nu fortsætter deres samarbejde så i Fortuna.