Hattrick sender FC Nordsjællands mestre i front fra start

0
443
Hattricks-skytten Alma Aagaard blev kåret til Woman of The Match efter FCNs 4-0 sejr over Kolding IF. Du kan se et interview med hende på Kvindeliga.live

Gjensidig Kvindeliga er i gang igen og danmarksmestrene fra FC Nordsjælland fik lørdag den perfekte start med en 4-0 sejr over Kolding IF. Alma Marie Plank Aagaard scorede hattrick

Med et hattrick af Alma Marie Plank Aagaard fik FC Nordsjælland i den grad sparket Gjensidig Kvindeliga i gang, da mestrene lørdag tog imod Kolding IF i første runde.

Alma Marie Plank Aagaard scorede tre gange i 1. halvleg – det første mål sat ind før der var gået ét minut. Kort inde i 2. halvleg gjorde Emilía Kiær Ásgeirsdóttir det til slutresultatet 4-0. Dermed fortsætter FC Nordsjælland, hvor de slap: Nemlig på ligaens førsteplads.

Se interview med Alma Aagaard på Kvindeliga.live her

Nummer to og tre er Fortuna Hjørring og HB Køge, som begge vandt deres kampe 3-0. Fortuna slog søndag Brøndby IF ude på mål af Omewa Joy Ogochuckwu, Ashley Lynn Riefner og Anastasiya Pabiahaila, og på Østerbro vandt HB Køge fredag aften sæsonens åbningskamp over oprykkerne fra B.93. Det sluttede målløst i 1. halvleg, men i 2. halvleg fik HB Køge udbytte af sine mange chancer, takket være Sarah Thygesen, Signe Markvardsen og Emma Regan, der scorede hver et mål.

Oprykkerne fra OB Q fik også en perfekt start på ligaen. I Aarhus vandt fynboerne 2-0 over AGF på mål af Dikte Bang og Meaghan Elizabeth Nally.