Brøndby er vært for mini-turnering i kvindernes Champions League

0
353
1. kvalifikationsrunde består af fire miniturneringer, hvoraf den ene spilles i Brøndby. Foto: UEFA

Brøndby er i næste uge er vært for en mini-turnering i UEFA Women’s Champions League. Her skal Brøndby selv møde Fiorentina i kampen om en plads i den afgørende kvalifikationsrunde før gruppespillet

Bane 2 i Brøndby lægger i næste uge græs til flere kendte europæiske hold, som kæmper om en plads videre mod gruppespillet i kvindernes Champions League.

Det er 1. kvalifikationsrunde i UEFA Women’s Champions League, som har form af en miniturnering, hvor Brøndby selv skal møde italienske ACF Fiorentina i et semifinaleopgør.

Hvis Brøndby vinder den kamp, skal de spille finale mod vinderen af semifinale-opgøret mellem hollandske AFC Ajax og ukrainske FC Kolos Kovalivka. Begge semifinaler spilles onsdag, mens finalen og et opgør mellem de to tabere spilles lørdag.

Vinderen af finalen går videre til anden kvalifikationsrunde i UEFA Women’s Champions League. Den anden kvalifikationsrunde er sidste hurdle inden gruppespillet med de sidste 16 hold, der starter til oktober.

Billetsalget til kampene onsdag 4. september er åbent, mens billetsalget til kampene lørdag 7. september afventer udfaldet af semifinalerne. Du finder billetsalget her

Kampene spilles sådan her:

Onsdag 4. september
Kl. 14:00
AFC Ajax – FC Kolos Kovalivka
Kl. 18:00
Brøndby IF – ACF Fiorentina

Lørdag 7. september
Kl. 12:00
Taber 1 – Taber 2
Kl. 16:00
Vinder 1 – Vinder 2