Maria vil lave netværk for tidligere kvindelige fodboldspillere

0
1583
Maria 'Rolle' Jensen Guy har selv spillet i BK Skjold, B.93 og CBS Fodbold, Nu vil hun lave et professionelt netværk for tidligere kvindelige fodboldspillere.

Maria ‘Rolle’ Jensen Guy fik en ide over aftensmaden. Nu vil hun lave et professionelt netværk for tidligere kvindelige fodboldspillere. “Jeg tror på, at vi kan gøre en forskel,” siger hun

“Jeg har kvindefodbold på hjernen,” skriver tidligere fodboldspiller Maria ‘Rolle’ Jensen Guy i et opslag på LinkedIn – og hun fortsætter:

“Og under aftensmaden i går fik jeg en idé. Jeg vil lave et professionelt netværk for tidligere kvindelige fodboldspillere i Danmark”.

Ideen er, at sådan et netværk kan gøre forskel for kvindefodbolden. For det halter stadig i Danmark, fastslår Maria Jensen Guy:

“Kvindefodbold er den hurtigst voksende sportsgren i verden (!!!). Selvom det globale kvindefodbold er i gang med en revolution, halter det sportslige niveau, tilskuer- og seertal, mediedækning og investeringer stadig bagefter i Danmark. Jeg tror på, at vi forhenværende fodboldspillere sammen kan gøre en forskel – ikke kun for hinanden professionelt og personligt – men også for kommende generationer af piger og kvinder i dansk kvindefodbold,” skriver Maria ‘Rolle’ Jensen Guy, der selv startede med at spille fodbold i Skjold i København og har spillet i B.93 og CBS Fodbold.

Et netværk for alle

Alle er velkomne, hvad enten de har være professionelle eller spillet serie- og hyggebold. Tanken er, at netværket skal mødes fire gange om året i forbindelse med en fodboldkamp. Her skal der så være et spændende oplæg og plads til vidensdeling og networking.

Meget tyder på, at Maria Jensen Guys ide hurtigt kan blive til virkelighed. Hun lagde opslaget på onsdag morgen, og på et døgn har hun fået langt over hundrede begejstrede og positive kommentarer.

Maria Jensen Guy opfordrer alle, der har lyst til at være en del af netværket, til at kontakte hende. Marias mail er: maria.jensen.guy@gmail.com