Mere end 100 kvinder har meldt sig til nyt fodboldnetværk

0
391
Logo for det nye netværk.

Maria Jensen Guy lancerede i sidste uge en ide om et professionelt netværk for tidligere kvindelige fodboldspillere.  Interessen har vist sig at være enorm og nu sættes projektet i gang under navnet “Kvinder i fodbold”

“Kvinder i fodbold” bliver navnet på det nye netværk for tidligere kvindelige fodboldspillere, som Maria ‘Rolle’ Jensen Guy har taget initiativ til.

Det er bare en uge siden, hun lancerede ideen her på LinkedIn, og på den korte tid har mere end 100 kvinder meldt tilbage, at de gerne vil være med i netværket og dermed bidrage til at fremme dansk kvindefodbold.

Maria Jensen Guy fortæller i et nyt opslag på LinkedIn, at hun allerede har holdt møder med elite- og breddeklubber over hele landet for at drøfte samarbejdsmuligheder. Hun er nu i gang med at samle en styregruppe og en projektgruppe, der skal hjælpe med at skyde projektet godt i gang.

Maria ‘Rolle’ Jensen Guy har selv spillet i BK Skjold, B.93 og CBS Fodbold, Nu vil hun lave et professionelt netværk for tidligere kvindelige fodboldspillere.

“Nu handler det om at omsætte motivation, viden, erfaringer, netværk og forskellige kompetencer til strategi og konkret handling ved at skabe de rette rammer og det solide fundament for dette netværk,” skriver Maria Jensen Guy – og slutter:

“Startfløjtet har lydt – og du, din fodboldklub eller virksomhed kan også være med til at fremme dansk kvindefodbold. Skriv til en privatbesked til mig for at høre mere”.

LÆS OGSÅ:

Maria vil lave netværk for tidligere kvindelige fodboldspillere