Mille Gejl skifter til Crystal Palace

0
561
Sådan præsenteres Mille Gejl i Crystal Palace. Foto: Crystal Palace

Mille Gejl og Katrine Veje bliver holdkammerater i Crystal Palace, der for første gang rykker op i den bedste engelske række, WSL

Mille Gejl kan nu føje endnu en klub og et land til sit efterhånden omfattende fodbold-cv. Den 24-årige kantspiller, hvis langskudsmål for Danmark mod Rusland i 2021 er blandt historiens bedste, har skrevet under med engelske Crystal Palace.

Mille Gejl er den sjette spiller, som klubben henter denne sommer, hvor den for første gang rykker op i Womens Super League (WSL). Tidligere på sommeren signede Crystal Palace også Katrine Veje, som Mille Gejl har spillet sammen med i Brøndby.

SE MILLE GEJLS KONGEKASSE PÅ LANDSHOLDET HER

Mille Gejl skifter fra Montpellier i Frankrig, hvor hun har spillet det sidste halve år. Før det var hun i amerikanske North Carolina Courage, som hun skiftede til fra svenske BK Häcken. I Danmark har Mille Gejl spillet i Varde IF, Kolding IF og i Brøndby, som hun har vundet DM-guld med.

“Jeg er begejstret. Jeg har hørt så mange gode ting om klubben – om faciliteterne, folkene omkring klubben og det at spille i den bedste liga i England. Det var det, der gav mig lyst til at skifte,” fortæller hun til Crystal Palaces hjemmeside.

“Millies erfaring og vindermentalitet vil hjælpe os med at komme videre i vores første sæson i WSL,” siger Head of Women’s Football Grace Williams.

Du kan se et interview med Mille Gejl på Crystal Palaces hjemmeside HER