Molli Plasmann skifter fra Bundesligaen til FC Midtylland

0
622
Molli Plasmann med sportschef Anders Madsen og repræsentant for FCM Kvindefodbold, Thomas Larsen. Foto: FC Midtjylland

Efter tre år i SC Sand i den bedste tyske række vender den tidligere Kolding-spiller Molli Plasmann hjem til Danmark, hvor hun har skrevet kontrakt med FC Midtjylland Kvindefodbold

Fra Frauen Bundesliga i Tyskland til 1. division i Danmark. Det spring tager danske Molli Plasmann, når hun nu bliver en del af FC Midtjylland. Efter tre år i den tyske klub SC Sand har den 27-årige midtbanespiller, der tidligere har spillet for Kolding IF, valgt at skrive kontrakt med det nye kvindehold i FC Midtjylland, der skal spille i 1. division.

Molli Plasmann er fra Timring i Midtjylland og har tidligere spillet i Vildbjerg SF, hvis licens FC Midtjylland har overtaget 1. juli. Så det er en lokal spiller, der nu trækker i den sortrøde FCM-trøje.

“Molli er lokalt forankret, og derfor er tilføjelsen af Molli helt i tråd med vores strategi om at spille med mange lokalt udviklede spillere,” siger sportschef Anders Madsen til klubbens hjemmeside.

Molli Plasmann er glad for at vende tilbage til regionen:

“Jeg har, siden jeg var helt lille, været fan af FCM. Jeg har utallige gange set FCM på MCH Arena, og derfor betyder det meget som en lokal pige, at jeg nu selv kan få lov at bære ulven på brystet og blive en del af klubbens første kvindehold,” lyder det fra spilleren.

LÆS OGSÅ:

Ung topscorer forlænger med FC Midtjylland