OB Q sælger amerikanske Kelsey Hill i rekordhandel

0
1625
Kelsey Hill i aktion for OB Q. Foto: OB

OB Qs amerikanske forsvarsspiller Kelsey Hill skifter til en klub i sit hjemland. Handlen beskrives som den hidtil største på Fyn for en kvindelig fodboldspiller

Onsdag blev der skrevet fodboldhistorie på Fyn. Det skete, da OB Q blev enig med en endnu unavngiven klub i den bedste række i USA om salget af amerikanske Kelsey Hill. Handlen beskrives som rekordstor, hvilket er bemærkelsesværdigt, eftersom Kelsey Hill kun har været et halvt år i Odense, hvor det er blevet til 10 kampe og 1 mål.

“Jeg er utrolig taknemmelig for den fantastiske oplevelse, jeg havde hos OB Q. Jeg har udviklet mig meget både som spiller og som person i løbet af min tid der, og jeg vil altid værdsætte minderne og venskaberne, jeg har skabt. Jeg er meget taknemmelig for træneteamet og folkene bagved for al deres hjælp og vejledning. Jeg er også begejstret over at skulle tilslutte mig et USL-hold og være en del af den spændende nye æra for kvindefodbold i USA,” lyder det fra Kelsey Hill.

Kelsey Hill skifter til en klub i den bedste amerikanske række. Navnet er endnu ikke offentliggjort. Foto: OB

I følge OBs hjemmeside har der været stor interesse for Hill, der har været en del af en bomstærk defensiv i OB Q, der har lukket færrest mål ind af alle hold i både 1. division og Gjensidige Kvindeliga.

“Vi har hele tiden vidst, at Kelsey kun var her på lånt tid, da vi troede på hendes potentiale og evner. Derfor var vi også forberedt på bud på hende. Der kom flere bud, og det gjorde det også sværere og sværere. Derfor endte det også med et salg, der er en klubrekord og et meget flot salg i Danmark. Jeg er stolt på klubbens og på Kelseys vegne oven på det, og vi ønsker hende alt det bedste fremover, siger direktør John Bæksted til klubbens hjemmeside.

Kelsey Hill kom til OB fra Angel City i den bedste amerikanske række. Hun tegnede en 18 måneders kontrakt og blev ved præsentationen beskrevet som “den nye sherif i forsvaret”.