Søren Holm Nielsen ny keepertræner for Kvindelandsholdet

0
317
Søren Holm Nielsen har de sidste 2,5 år været keepertræner for AGFs kvinder. Foto: AGF

Heidi Johansen afløses af Søren Holm Nielsen, der sideløbende fortsætter som keepertræner for AGFs kvinder

Når Kvindelandsholdet til oktober starter forberedelserne til EM 2025 i Schweiz, bliver det for første gang i næsten 10 år med en ny keepertræner. AGF Kvindefodbolds keepertræner Søren Holm Nielsen afløser Heidi Johansen, der stoppede efter de afgørende EM-kvalifikationskampe i juli, og han tiltræder dags dato.

Det skriver DBU i en pressemeddelelse.

”Det er meget stort at få lov til at repræsentere sit land på øverste niveau. Samtidig er det fagligt set en fantastisk udfordring at få lov til at arbejde med landets bedste keepere og indgå i så dygtig en stab. Det er et spændende næste skridt for mig, og jeg glæder mig meget til at bidrage til nye, store øjeblikke i rødt og hvidt,” siger Søren Holm Nielsen.

34-årige Søren Holm Nielsen fortsætter i AGF, hvor han har været siden 2018 – først med 3,5 år på fuldtid i AGF Talent (drenge) og efterfølgende 2,5 år hos AGF Kvindefodbold.

Søren Holm Nielsen har også været fast tilknyttet som keepertræner for DBU 15-drenge siden januar 2022, mens han også har været afsted på adskillige landsholdssamlinger med U16- og U17-drengelandsholdene.

Landsholdet fotograferet i forbindelse med EM-kval-kampen mod Tjekkiet i Vejle. Foto: Anders Kjærbye – dbufoto.dk