Søren Kiilerich bliver ny cheftræner i ASA

0
1060
Søren Kiilerich har været assistenttræner for AGFs ligakvinder siden årsskiftet. Nu bliver han cheftræner i SAS. Foto: AGF

AGFs assistenttræner skifter til cheftrænerposten hos ASAs 1. divisionskvinder. Søren Holm Nielsen og Marie Olesen er nye assistenttrænere i AGF

Søren Kiilerich, assistenttræner for AGFs liga-kvinder siden nytår, skifter til lokalrivalerne fra ASA, hvor han bliver cheftræner for ASA’s kvindehold i 1. division.

“Det er en alletiders mulighed for at arbejde med mit eget hold som cheftræner og et naturligt skridt for mig efter jeg først var U19 cheftræner i AGF og siden assistent på liga-holdet. Jeg vil gerne udvikle mig og videreuddanne som træner og er nu klar til at tage det næste skridt efter en god tid i AGF” fortæller Søren Kiilerich til AGFs hjemmeside.

“Jeg vil gerne udvikle mig og videreuddanne som træner og er nu klar til at tage det næste skridt”

Søren Kiilerich var cheftræner for AGF U19 Pige DM holdet, da han blev hentet op i førsteholdets trænerstab. Som U19-træner var vand han det danske mesterskab, pokaltitlen og det nordisk mesterskab. Præstationerne førte til en nominering som Årets Træner i Aarhus.

“Søren er en dygtig, respekteret og meget fagligt funderet træner, som har været med os siden oprettelsen af AGF Kvindefodbold. Han har spillet en stor rolle i talentudviklingen i klubben og været med til at udvikle vores talentarbejde. ASA får en rigtig dygtig træner som er klar til at tage det næste skridt. Alle i AGF ønsker Søren tillykke med den nye position og ønsker held og lykke i ASA,” siger chef for AGF Kvindefodbold, Daniel Lauridsen.

Som nye assistentrænere i AGF udnævnt Søren Holm Nielsen og Marie Olesen. Sidstnævnte vil fungere som spillende assistenttræner.