Storsejr til FC Midtjylland i første hjemmekamp

0
1413
FC Midtjyllands start 11er mod AaB: Katrine Thisgaard, Clara Jepsen, Ida Olsen, Freya Rossen, Mathilde Kaihøj, Therese Vestermark, Rikke Dybdahl, Line Aarhus, Malene Nielsen, Hannah Fruensgaard, Ida-Sofie Rathe. Foto: FC Midtjylland

FC Midtjyllands nye kvindehold spillede lørdag sin første hjemmekamp nogensinde. Mere end 500 var på stadion i Vildbjerg, hvor AaB blev slået 5-0

Mere end 500 var mødt op, da FC Midtjyllands kvindehold lørdag spillede sin første hjemmekamp nogensinde i Vildbjerg. Modstanderen var AaB i 1. division og de mange tilskuere fik lidt af en magtdemonstration at se fra midtjydernes side. Kampen sluttede 5-0 til hjemmeholdet, og dermed er FC Midtjylland nu på 2. pladsen i 1. division, tre point efter FC Thy ThistedQ, der slog Varde IF 3-0. Varde vandt i sidste uge 2-1 over FC Midtjylland.

Rikke Dybdahl bragte FC Midtjylland foran 1-0 allerede efter to minutter, og kort efter kom hjemmeholdet på 2-0 på et AaB-selvmål. Kort før halvleg blev det 3-0 ved Mathilde Kaihøj, og samme Kaihøj gjorde det til 4-0 20 minutter inde i 2. halvleg. Rikke Dybdahl slog sejren fast i det 79. minut med sin anden scoring.

“Det er bare megafedt, at vi gik ud og satte os så meget på det. Vi havde udset os en svaghed i deres forsvar, og det gik vi ud og udnyttede til fulde. Det var reelt det, der skabte vores to første mål,” siger cheftræner Steen Gravgaard til FC Midtjyllands hjemmeside.

“Det er bare megafedt, at vi gik ud og satte os så meget på det”

“Vi var klart bedst hele kampen. Vi smadrer på i de første minutter, hvilket giver en tidlig 2-0-føring, og så falder vi måske lige lovligt meget,” konstaterer cheftræneren.

FC Midtjyllands næste kamp er ude mod Næstved HG på lørdag.