Svensk angriber fik lyndebut i Brøndby

0
299
Molly Wiklander fra Sverige er den nyeste spiller i Brøndby-truppen. Foto: Brøndby IF

Brøndby har skrevet 2-årig kontrakt med 21-årige Molly Wiklander, der skifter fra den svenske klub IFK Norrköping

Bare få timer efter, at Brøndby søndag offentliggjorde, at der er skrevet en 2-årig kontrakt med svenske Molly Wiklander, fik den 21-årige angriber debut for klubben. Det skete i hjemmekampen mod HB Køge, hvor Molly Wiklander kom ind i det 60. minut og var med til at vinde 1-0.

Molly Wiklander kommer fra IFK Norrköping, hvor hun har spillet de seneste tre sæsoner. Tidligere har hun spillet en sæson i den svenske klub Sundsvall.

“Vi har hentet en utrolig spændende angrebsspiller fra en stor svensk klub. Molly er en ung spiller med fart, eksplosivitet og nærvær i feltet. Hun har et godt humør og en god personlighed, som vil passe godt ind i omklædningsrummet. Hun vil tilføre angrebsspillerne en øget konkurrence, og vi glæder os til at se hende på banen,” siger Head of Women’s Football Kim André Pedersen.

Molly Wiklander får trøjenummer 21. Om sit skifte til Vestegnen, siger Molly Wiklander til klubbens hjemmeside:

“Det føles rigtig godt at skrive under med Brøndby IF. Jeg glæder mig til, at prøve mig af i en anden lige og mod andre modstandere. Men frem for alt, så ser jeg frem til at lære en masse nye mennesker at kende, og udvikle mig som spiller og menneske”.

LÆS OGSÅ:

Theresa Eslund vender hjem til Brøndby: Skal udvikle spillere