Tidligere udlandsprof bliver Head of Coaching i Fortuna Hjørring

0
1697
Claus Bech Jørgensen været akademitræner i Coventry og cheftræner for AaBs kvinder.

48-årige Claus Bech Jørgensen, der har været professionel i England og cheftræner for AaBs kvinder, skal nu stå i spidsen for udvikling ungdomsspillere i Fortuna Hjørring

Professionel i England, landskampe for Færøerne og en UEFA A-licens.

48-årige Claus Bech Jørgensen har et solidt fodbold-cv, og nu skal han give videre af sin erfaring til de unge talenter i Fortuna Hjørring.

Claus Bech Jørgensen er nemlig ansat som klubbens nye Head of Coaching. Dermed får han ansvaret for, at de unge spillere, der gerne vil satse på fodbolden, rustes godt til fodboldlivet.

Den nye Head of Coaching indledte sin egen fodboldkarriere i de danske klubber Holstebro BK, AGF og AC Horsens, inden han i 1999 tog til England, hvor det bl.a. til 104 kampe for AFC Bournemouth og 100 kampe for Blackpool. Fans i såvel Bournemouth som Blackpool udnævnte i 2012 Claus Bech Jørgensen til “Bedste udlænding i klubbens historie”.

Med en færøsk mor fik Claus Bech Jørgensen også muligheden for at komme på det færøske landshold. Her blev det 10 landskampe i perioden 20204-2006.

Efter at have sluttet sin aktive karriere har Claus Bech Jørgensen været Akademitræner i Coventry. Senest har han været cheftræner for AaBs kvinder.