OB skriver med to amerikanere og en englænder

0
589
Sophie French er ny angriber i OB.

OB Q fortsætter oprustningen til Gjensidig Kvindeliga med to nye amerikanere og en englænder, der har erfaring fra både USA og fra Liverpool og Manchester United

OPDATERET: Der er fortsat masser af stars and stribe over det OB, som i denne uge debuterer i Gjensidige Kvindeligaen. I forårets kvalifikation kunne OB stille med et halvt hold af amerikanere, og det bliver næsten også tilfældet i Gjensidige Kvindeliga. For selv om OB Q har sagt farvel til flere af amerikanske spillere over sommeren, så er der i denne uge skrevet kontrakt med to nye amerikanere og en englænder med erfaring den engelske Womens Super League og fra USA.

Carly White. Foto: OB

Mandag blev der signet med keeperen Carly White, der kommer på en 1-årig kontrakt. Hun kommer fra North Carolina Courage og har tidligere været fast keeper hos Virginia Cavaliers, hvor hun de seneste par år har spillet college-fodbold. I foråret 2023 var hun desuden udtaget til det amerikanske U23-landshold.

Lucy Roberts. Foto: OB

Tirsdag var det forsvarsspilleren Lucy Roberts tur til at trække i den blåhvide OB-trøje. Lucy Roberts skal kæmpe om pladserne i centerforsvaret. Engelske Lucy Roberts har senest spillet college-fodbold for South Florida Bulls og Louisville Cardinals, men har tidligere spillet i både Liverpool og Manchester United i England.

Sophie French. Foto: OB

Endelig har OB onsdag offentliggjort en aftale med angriberen Sophie French, der de seneste par år har været tilknyttet NSWL-klubben Portland Thorns og Minnesota Aurora. Sophie French beskriver sig selv som en “utrættelig og kraftfuld angriber, der elsker at score mål”. At hun har valgt Odense og OB, forklarer hun sådan her:

“Jeg har talt med flere af de tidligere spillere i klubben, og de havde kun positive ting at sige. Alt lige fra de gode trænere, til den høje kvalitet og de store ambitioner. De fortalte også, at Odense var en skøn by at leve i, og jeg er allerede blevet glad for at cykle,” siger Sophie French til klubbens hjemmeside.

OB spiller sin første kamp i Gjensidige Kvindeliga på lørdag kl. 13. Modstanderen er AGF.

“De fortalte også, at Odense var en skøn by at leve i”