Kolding IF slog Brøndby i straffespark og fører U19-ligaen

0
713
Kolding IFs U19-piger har en målsætning om top 3. "Vi vil være det hold i U19 rækken som ingen vil møde," siger cheftræner Lasse Skovhøj.

I U19-ligaen holdes straffesparkskonkurrence, når kampe ender uafgjort. Derfor kunne Kolding IF lørdag rejse hjem fra Brøndby med to point. Kolding-træner Lasse Skovhøj roser spillerne for at træde i karakter, da det hele skulle afgøres på straffe

Kolding IF fører U9 ligaen efter to runder og fem point – se stillingen. Hvis du undrer dig over dét pointtal, så er forklaringen, at der i U19 Ligaen kører et projekt med straffesparkskonkurrence om et ekstra point, når en kamp ender uafgjort. Det var præcis hvad der skete i lørdagens kamp mellem Brøndby og Kolding IF.

Kampen sluttede 1-1. Derfor var der straffesparkskonkurrence og den vandt Kolding IF, da Brøndby brændte sit fjerde spark. Dermed kunne Kolding IF rejse hjem med to point.

Bagefter var cheftræner Lasse Skovhøj imponeret af sine spillere:

“Kæmpe cadeau til pigerne. Vi har lynhurtigt fem spillere, der er klar på at sparke, og en keeper, der træder i karakter når det gælder”.

Meget lige affære

Han beskriver den ordinære kamp som en meget lige affære med vekslende spilovertag. Anna Hemmingsen bragte Brøndby foran i det 81. minut men i overtiden blev det 1-1 på et Brøndby-selvmål.

“Det er os, der kreerer de største chancer, og når vi kigger på antallet af skabte chancer, så skal vi lukke kampen i ordinær tid og tage tre point. Vi vil være det hold i U19 rækken, som ingen vil møde, og det synes jeg vi er i store perioder af kampen. Vi kan både dominere med og uden bolden,” siger Lasse Skovhøj.

“Vi vil være det hold i U19 rækken, som ingen vil møde”

Mål om top 3 og medaljer

Om målsætningen for sæsonen, siger Kolding-træneren:

“Vores målsætning hedder medaljer og derfor en top 3 placering i rækken. Vi går ud til hver kamp med en tro på at vi tager tre point, og vi er skuffede hver gang dette ikke er tilfældet – det synes jeg også er et stærkt tegn på et top hold”.

Han beskriver holdet som et ungt hold med mange første og anden års U19-spillere og med en stamme, der ligner forårets Kolding-hold.

“Vi er en gruppe der træner ekstremt godt, og går op i at gøre os selv og hinanden bedre. Krydret med en klar retning og tro på tingene, så har vi det hold i U19 rækken som ingen vil møde,” siger Lasse Skovhøj

Kolding IF vandt slog i første runde de forvarende U19-mestre fra FC Nordsjælland 3-2. I næste runde gælder det Team Odense Q på udebane.

WEKENDENS KAMPE I U19 LIGAEN
Fortuna Hjørring-HB Køge 2-0
Brøndby IF-Kolding IF 1-1
Team OdenseQ-FC Midtjylland 1-1