Varde slog FC Midtjylland og har maks-point i 1. division

0
840
Fra FC Midtjyllands facebookside.

Det nye FCM-kvindehold røg ind i sit første nederlag som  divisionshold, da holdet lørdag tabte ude til Varde IF

Efter en sikker sejr i sin første divisionskamp nogensinde kom FC Midtjyllands nye kvindehold ned på jorden igen, da holdet lørdag spillede sin anden kamp i 1. divisionskamp. Modstanderen var Varde, og vestjyderne sørgede med en 2-1 sejr for at sende sig selv op på andenpladsen, mens FC Midtjylland blev sendt hjem med en skuffelse.

FCM-træner Steen Gravgaard havde på forhånd dikteret dedikation og fokus i et interview på FC Midtjyllands hjemmeside. “Vi skal have tre point. Vi går altid efter at vinde vores fodboldkampe, og denne er ingen undtagelse,” lød det fra træneren.

“Vi går altid efter at vinde vores fodboldkampe”

FCM-træner Steen Gravgaard

Men det var Varde IF, der var mest dedikerede. Eline Lund gjorde det til 1-0 i det 25. minut og Amalie Lund sikrede sejren til hjemmeholdet med en scoring til 2-1 i det 61. minut. Fem minutter forinden havde Rikke Dybdahl udlignet for FCM.

Varde vandt også 2-1 i første runde mod AaB og har nu maksimumpoint. Det samme har FC Thy – ThistedQ, der fører med en bedre målscorer. FC Thy – ThistedQvandt 3-0 i sidste weekend mod Solrød og tog lørdag en 1-0 sejr ude over ASA.

FC Midtjylland, der har overtaget Vildbjerg SFs licens, ligger på en 3. plads, mens ASA, som FC Midtjylland slog 3-0 i første runde, ligger sidst, stadig uden point.