15-årige Mila Bischoff skriver 2-årig kontrakt med Brøndby IF

0
1359
15-årige Mila Bischoff har skrevet en fireårig kontrakt med Brøndby IF Women. Foto: Brøndby IF

Mila Bischoff, datter af den tidligere Brøndby-spiller Mikkel Bischoff, beskrives som et af landets største talenter i dansk pigefodbold. Nu skifter hun fra FC Nordsjælland til Brøndby IF på en to-årig kontrakt

OPDATERET | Bischoff-navnet klinger af Brøndby. Den kendte fodboldkommentator og tidligere udlandsprofessionelle Mikkel Bischoff spillede i Brøndby, og for tiden kan man opleve hans nevø, Clement Bischoff, på Brøndbys superligahold.

Og nu er der en Bischoff på kvindeholdet. Brøndby IF Women har nemlig skrevet en fireårig kontrakt med 15-årige Mila Bischoff, der er datter af Mikkel Bischoff. Hun skifter fra FC Nordsjælland, hvor hun har markeret sig i ungdomsrækkerne som et af de helt store talenter med stor spilforståelse og teknisk kunnen.

”Hun er et af de største talenter i dansk pigefodbold, og vi er utrolig glade for at det er lykkedes os at sikre Mila. Hun er en moderne fodboldspiller med et stort teknisk repertoire, god på bolden og rigtig dygtig i 1v1 angrebsspillet. Trods sin unge alder, så er hun allerede god til at skabe ubalance hos modstanderen og finde rum før de opstår,” siger Head of Women’s Football Kim André Pedersen til Brøndbys hjemmeside.

”Hun er et af de største talenter i dansk pigefodbold”

”Mila er en ung spiller, som skal fortsætte sin udvikling, men allerede nu kan hun byde sig til. Vi skal være konkurrencedygtige her og nu, men i en kombination af spændende talenter, som skal være med til at løfte os i fremtiden. Vi er derfor utrolig glade for, at vi kunne blive enige med Mila,” siger han.

Mila Bischoff får trøjenummer 37. Det samme nummer som sin fætter Clement.

Rettelse: Vi skrev tidligere at kontrakten løber til 2028. Det er ikke korrekt – kontrakten er to-årig.