AGF styrker forsvaret med erfaren amerikaner

0
294
Robyn McCarthy kommer til Aarhus fra den portugisiske klub Clube de Albergaria. Foto: AGF

AGF har skrevet en 1-årig kontrakt med 25-årige Robyn McCarthy, der har spillet i både Norge og Portugal

25-årige Robyn McCarthy, der kommer fra Californien i USA, skifter til AGF fra den portugisiske klub Clube de Alberga.

Robyn McCarthy er midterforsvarer men kan spille flere defensive pladser. Hun har skrevet en 1-årig kontrakt og kan allerede få debut i AGFs pokalkamp på onsdag mod Brabrand IF:

”AGF er en af de største klubber i Danmark og har gang i et rigtig spændende projekt med kvindefodbolden. Så jeg ser meget frem til at komme i gang og bidrage med min erfaring fra forskellige klubber. Jeg skal gå forrest og bidrage til defensiven med hårdt arbejde og et stort engagement, og det ser jeg meget frem til,” siger Robyn McCarthy til klubbens hjemmeside.

Bred erfaring

Robyn McCarthy har spillet college-fodbold for Fresno State Soccer, inden hun fik sin første professionelle kontrakt hos Indy Eleven i Indianapolis. På cv’et står også et ophold hos norske IK Grand Bodø, inden hun skiftede til portugisisk fodbold.

”Min erfaring fra forskellige lande har gjort, at jeg har prøvet flere forskellige spillestile, så jeg håber at kunne bringe noget af min fleksibilitet ind på holdet. Jeg er klar give alt for holdet og klubben på og uden for banen,” siger Robyn McCarthy.

Chef for AGF Kvindefodbold, Daniel Lauridsen forklarer, at klubben har søgt efter en spiller med erfaring, som kan styrke truppen både i bredde og kvalitet.

”Det har vi fundet i Robyn, som spiller fodbold med en stærkt aggressivitet og stor defensiv styrke. Så vi glæder os over, at hun har valgt AGF som sin nye klub og vi ser frem til at se hende i den hvide trøje,” siger Daniel Lauridsen.

LÆS OGSÅ:

Ekspert efter transfervinduet: FC Nordsjælland er DM-favorit