Brøndby styrker forsvaret med islandsk landsholdsspiller

0
267
Ingibjörg Sigurdardóttir er fast starter på det islandske landshold. Foto: Brøndby IF

Den 26-årige forsvarsspiller Ingibjörg Sigurdardóttir skifter fra tyske MSV Duisburg til Brøndby. Hun har internationalt niveau, siger Head of Women’s Football Kim André Pedersen

Brøndby IF har skrevet kontrakt frem til udgangen af 2025 med den 26-årige islandske landsholdsspiller Ingibjörg Sigurdardóttir, der kommer fra tyske Duisburg.

Ingibjörg Sigurdardóttir kan spille flere defensive positioner og hun kan komme i aktion allerede onsdag aften, når Brøndby møder ACF Fiorentina i UEFA Women’s Champions League kvalifikationen.

“Hun er en utrolig dygtig spiller, som har et internationalt niveau. Ingibjörg er stærk i duellerne, har en god taktisk forståelse og en vindermentalitet. Hun kommer med en bred erfaring fra Island, Sverige, Norge og senest Tyskland. Derudover så er hun fast starter på det islandske landshold. Vi er utrolig glade for aftalen og glæder os til at se hende på banen med holdet,” siger Head of Women’s Football Kim André Pedersen til Brøndbys hjemmeside.

“Ingibjörg er stærk i duellerne, har en god taktisk forståelse og en vindermentalitet”

Ingibjörg Sigurdardóttir har tidligere repræsenteret svenske Djurgården og norske Vålerenga. Hun får trøje nummer 24.

“Jeg er virkelig glad for at skifte til en så stor og historisk klub som Brøndby IF. Jeg glæder mig til at komme i gang, og håber at jeg kan være med til at løfte niveauet, så vi sammen kan nå vores mål og vinde titler,” siger den islandske landsholdsspiller.

LÆS OGSÅ:

15-årige Mila Bischoff skriver 2-årig kontrakt med Brøndby IF