FC Thy-ThistedQ og FC Midtjylland spiller topkamp i 1. division

0
536
Sådan præsenterer FC Thy - Thisted Q dagens opgør.

1. divisions nummer et og to mødes lørdag eftermiddag til topopgør i Thisted. FC Thy-ThistedQs cheftræner Stefan Vendelbo Madsen forventer et “utrolig intenst opgør”

Mens Gjensidige Kvindeliga ligger stille denne weekend, så er der fuld runde i 1. division, og her byder lørdag eftermiddag på et vaskeægte topopgør. FC Thy – ThistedQ tager imod FC Midtjylland hjemme på Sparekassen Thy Arena i Thisted, og dermed får vi en direkte duel mellem nummer ét, FC Midtjylland, og nummer to, FC Thy – ThistedQ.

Begge hold har ni point efter tre sejre og et nederlag. FC Midtjylland har dog scoret markant flere mål og fører derfor ligaen med målscoreren 15-4 mod FC Thy – Thisted Qs 7-1.

Hjemmeholdets cheftræner Stefan Vendelbo Madsen spår “en utrolig intens kamp”:

“Der venter en dygtig modstander som har en ung men meget talentfuld trup, der er krydret med 1. divisions største profil i form af Rikke Dybdahl. Jeg synes, vi har et fint kendskab til det tidligere Vildbjerg-hold gennem en del interne kampe,” siger han i optakten – og fortsætter:

“Jeg forventer dog at denne kamp får helt sit eget liv og bliver en meget intens kamp mellem to hold, som begge går benhårdt efter at ende i top 4”.

Kampen spilles kl. 15.00.

Rundens opgør:

LØRDAG
Kl. 13.00: ASA, Aarhus – Næstved HG
Kl. 14.30: Solrød FC – Varde IF
Kl. 15.00: FC Thy – ThistedQ – FC Midtjylland

SØNDAG
Kl. 15.00: Østerbro IF – AaB