FCM stormer videre i 1. division

0
1375
FC Midtjylland har sat kursen mod forårets kvalifikationsspil til Gjensidig Kvindeliga. Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland vandt lørdag en storsejr på 7-0 over bundholdet Solrød og har lagt sig alene i spidsen af 1. division

FC Midtjylland stormer videre i 1. division, hvor det lørdag blev til en storsejr på 7-0 ude over bundholdet Solrød FC.

Det var FCMs femte sejr i træk, og holdet topper 1. division med 18 point – tre point foran FC Thy ThistedQ, som samtidig vandt 1-0 ude over IF Østerbro.

”Kvinderne knuste Solrød” skriver FC Midtjylland selv på sin hjemmeside, og det var i hvert fald en ordentlig øretæve, som blev indledt allerede efter otte minutter, da Sofia Rejkjær Noesgaard scorede til 0-1. Der stod 0-2 ved pausen og i anden halvleg scorede FCM yderligere fem gange.

”Det var en rigtig god indsats. Vi fortsatte den opadgående kurve, vi har haft, og det var positivt. Vi er blevet rigtig gode til at angribe med bolden, hvor vi er blevet bedre til de hurtige spil og se mulighederne, når vi har meget boldbesiddelse, hvilket vi havde i dag,” fortæller cheftræner Steen Gravgaard.

Solrød stadig uden sejr

Solrød FC jagter stadig sin første sejr og har kun et point efter de første syv kampe. Steen Gravgaard har dog ros til hjemmeholdets spil, trods storsejren:

”Jeg synes, det er fedt at se, at Solrød gerne vil spille fodbold. De stod ikke og pakkede sig, og jeg synes faktisk, at de havde nogle fine elementer i deres spil. I dag var vi bare det bedre hold, men jeg er egentlig overbevist om, at de nok skal blive belønnet for den tilgang til kampene, hvis de fortsætter sådan,” fortæller cheftræneren.

”Jeg synes, det er fedt at se, at Solrød gerne vil spille fodbold”