FCN er tilbage på førstepladsen

0
175
Søndagens opgør mellem AGF og FC Nordsjælland sluttede med en 2-0 til gæsterne fra FCN. Foto: AGF

FC Nordsjælland slog AGF og overhaler igen Fortuna Hjørring i toppen af Gjensidige Kvindeliga

Med en 2-0 sejr over AGF i Aarhus kom FC Nordsjælland søndag tilbage på førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga. Dagen før havde Fortuna Hjørring spillet 0-0 mod HB Køge, og dermed var vejen banet for FC Nordsjælland, som med sejren over AGF nu har 18 point – et point mere end Fortuna Hjørring.

AGF var ellers fint med i kampens indledning. Men efter tyve minutter opfangede FCN et AGF-udspark, der endte hos Anna Walter, der kunne bringe FC Nordsjælland på 0-1. Midt i anden halvleg blev det 0-2 på et mål af topscorer Emilía Kiær Ásgeirsdóttir,som nu har scoret syv mål i Gjensidige Kvindeliga.

Efter den første FCN-scoring måtte AGFs keeper Katrine Svane lade sig udskifte med en skade.

AGF er næstsidst med tre point men har dog kun to point op til Kolding IF, der lørdag tabte 4-0 ude til OB Q.

Netop AGF og OB Q mødes onsdag i pokalturneringen, mens det på lørdag den 5. oktober gælder Fortuna Hjørring på udebane i Gjensidige Kvindeligaen.