Fortuna Hjørring afvikler igen i år Stjerneskuds Camp i efterårsferien!

0
438

Igen i år inviterer Fortuna Hjørring piger fra U9 til U14 til den eftertragtede Stjerneskuds Camp i efterårsferien! Her får de unge fodboldtalenter chancen for at træne og leve som professionelle Kvindeligaspillere i flere dage, hvor både fodbold, sammenhold og sjov er i fokus.

Stjerneskudscamp 2024 – Er du klar til en uforglemmelig fodboldoplevelse?

Er du fra årgang U9, U10, U11, U12, U13 eller U14? Så kan du bruge din efterårsferie på den fedeste fodboldcamp, hvor du får mulighed for at træne med nogle af de bedste. Fortuna Hjørrings egne Kvindeligaspillere står klar til at dele deres erfaringer og træne dig, så du kan mærke, hvordan det er at være en del af en af Danmarks bedste fodboldklubber.

Asgari Freestyle | Official Website | AboutMen det er ikke alt! I år bliver campen ekstra spændende med deltagelse affodboldinfluenceren Maymi (Asgarifreestyle), som har over 858.000 følgere på sociale medier. Hun vil lære dig vilde tricks og freestyle-færdigheder – og måske har du modet til at udfordre hende i en én-mod-én dyst?

Træn og lev som en Kvindeligaspiller

Stjerneskuds Campen handler ikke kun om at blive bedre til fodbold. Du vil også få en forsmag på, hvordan det er at leve som en professionel fodboldspiller. Med struktureret træning med fokus på både teknik og individue

lle færdigheder, bliver det en oplevelse, der udvikler dig både på og uden for banen. Derudover er der fokus på sjov og fællesskab, hvor du vil møde nye venner og få oplevelser, du aldrig glemmer.

Se tilbage på tidligere camps

Fortuna Hjørring har gennem årene afviklet flere succesfulde Stjerneskuds Camps, hvor deltagerne har taget hjem med masser af nye færdigheder, uforglemmelige minder og ikke mindst en stor motivation for at arbejde videre med deres fodboldudvikling. Med en kombination af professionel træning, spændende aktiviteter og gæsteinstruktører har campen hvert år været en stor succes blandt deltagerne.

Tilmelding er åben nu – sikr dig din plads! Stjerneskuds Campen 2024 er åben for tilmelding, og du kan være en del af årets fedeste fodboldcamp! Skynd dig at tilmelde dig, inden pladserne bliver fyldt. Det bliver en uge fyldt med fodbold, nye venskaber og uforglemmelige oplevelser.

Tilmeld dig her: https://event.it/fortunahjoerring/huo7hi/token/tc3j