Pernille Harder & Co. spiller i Aalborg og Esbjerg

0
377
Landsholdet kvalificerede sig i sommer til EM 2025 i Schweiz, der bliver den niende EM-slutrunde for kvinder i træk med dansk deltagelse. Nu spiller holdet to testkampe mod Sydafrika og Holland. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Kvindelandsholdet spiller to testkampe mod Sydafrika og Holland i slutningen af oktober. Kampene spilles i Aalborg og Esbjerg

Når landsholdet i slutningen af oktober spiller to testkampe mod Sydafrika og Holland, så bliver det i byer, der ikke normalt lægger græs til landsholdsfodbold, nemlig Aalborg og Esbjerg.

Den første kamp spilles på Aalborg Stadion den 25. oktober, hvor modstanderen er Sydafrika. Det er første gang i 20 år, at Danmark spiller i Aalborg.

Fire dage senere spiller Danmark en kamp mod Holland. Det sker i Esbjerg, der aldrig før har lagt græs til kvindelandsholdets kampe.

“Vi nyder altid at spille hjemme i Danmark. Der er intet bedre end at træde ind på banen og mærke den rød-hvide opbakning, og vi glæder os til at give alt for de danske fans i Aalborg og Esbjerg. Det bliver to spændende kampe,” siger landsholdsanfører Pernille Harder til dbu.dk.

Billetsalget til de to kampe er startet. Du kan købe billetter her