Kolding IF kom bagud men slog Team Odense Q og fører U19-ligaen

0
517
Kolding IF fejrer en scoring. Foreløbig er det blevet til en målscorer på 6-4. Foto: Kolding IF

Kolding IF havde chancer til mere end 1-2 mod Team Odense Q. “Vi skal være skarpere,” siger cheftræner Lasse Skovhøj

Kolding IF fører fortsat U19 ligaen efter en sejr søndag ude over Team Odense Q.
Camille Rexbye bragte ellers hjemmeholdet foran efter 15 minutter, men føringen holdt kun til det 33. minut. Her fik Kamma Bundgaard Fredsted scoret til 1-1 og kort efter gjorde Melanie Madsen det til slutresultatet 1-2.

Dermed er Kolding IF i spidsen med otte point – to point foran AGF, som dog kun har spillet to kampe. Team Odense Q er på fjerdepladsen med fire point – samme antal point som FC Midtjylland på tredjepladsen. FCM har også kun spillet to kampe.

Kolding IFs cheftræner Lasse Skovhøj beskriver kampen mod Team Odense Q sådan her:

“Vi dominerer det meste af kampen, og målet vi indkasserer er en tilfældighed, som ikke engang må blive en chance. Vi vender det dog hurtigt og skal vinde kampen markant større, end vi gør, men bolden ville ikke ind,” siger Lasse Skovhøj – og fortsætter:

“Kampen bliver kaotisk i perioder, fordi vi begge gerne vil spille forholdsvis direkte, dog med spilovertag til os. Jeg synes Odense Q præsterer en fin kamp, og er generelt et svært hold at møde”.

“Vi dominerer det meste af kampen”

Cheftræneren roser sit hold for at skabe mange chancer, men han savnede kynisme i de afgørende ‘øjeblikke:

“Vi skal være skarpere i afslutningsøjeblikket, for alt op til er der. Når den del også klikker, så er vi farlige at møde,” siger Lasse Skovhøj.

TIDLIGERE ARTIKLER:

Kolding IF slog Brøndby i straffespark og fører U19-ligaen