OB Q fik sin første hjemmesejr i kvindeligaen

0
193
Anna Krog har gjort det til 3-0. Foto: OB

Sejr på 4-0 over Kolding IF sender OB Q op på tredjepladsen. Straffespark og udvisning af Mille Jusjong kostede Kolding IF dyrt

Tredje gang blev lykkens gang for OB Q, der efter to uafgjorte kampe på hjemmebane lørdag fik sin første hjemmebanesejr i Gjensidige Kvindeliga.

Hele 4-0 over Kolding IF sluttede lørdagens kamp på Nature Energy Park, hvilket sender de fynske oprykkere op på tredjepladsen.

Dikte Bang, der også scorede to mål mod Kolding IF i pokalen, åbnede scoringerne for OB Q efter 37 minutter på et indlæg fra Anna Bout. To minutter senere blev samme Anna Bout nedlagt i feltet, hvilket udløste et straffespark og et rødt kort til Mille Jusjong fra Kolding. Straffesparket blev sikkert sat ind af Emily Gray, der scorede for anden kamp i streg.

Kampen afbrudt af bold i hovedet

Midtvejs i 2. halvleg gjorde Anna Krog det til 3-0 og kort før slutfløjtet slog Zoe Margaret Hasenauer sejren fast, da hun sendte et hjørnespark videre i kassen. Forinden havde kampen været afbrudt i flere minutter, da Koldings keeper Laura Worsøe måtte modtage behandling efter en bold i hovedet.

Det var anden gang indenfor et døgn, at OB slog Kolding IF. Fredag aften vandt OBs herrer, der topper 1. division, en 2-1 sejr ude over Kolding IF.