10-taller til Thøgersen og Bruun efter storsejr over Sydafrika

0
341
Signe Kallesøe Bruun, der her ses i en kamp ved Algarve Cup, scorede to gange i 5-0 sejren. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Signe Kallesøe Bruun og Frederikke Thøgersen får de bedste karakterer af DRs kommentatorer efter landsholdets 5-0 sejr over Sydafrika. Thøgersen var kampens bedste

Hvis fredagens landskamp mellem Danmark og Sydafrika havde været en afsluttende studentereksamen, så havde Frederikke Thøgersen og Signe Kallesøe Bruun hver fået et 10-tal i huen.

I hvert fald i følge DRs kommentatorer, Henrik Liniger og Arnela Muminovic, som efter 5-0 sejren i Aalborg uddeler de bedste karakterer til de to angribere fra Roma og Real Madrid. De udnævner samtidig Thøgersen til kampens bedste.

Signe Kallesøe Bruun, der var med fra start, scorede to af målene – til 2-0 og 3-0 – og Frederikke Thøgersen, der kom ind efter en halv time, havde næstsidste fod på tre af målene. De øvrige mål, der alle blev scoret i 2.halvleg, blev sat ind af Isabella Obaze (1-0), Amalie Vangsgaard (4-0) og Kathrine Kühl (5-0).

DR-kommentatorerne uddeler 10-tallerne til de to angribere med følgende motiveringer:

Frederikke Thøgersen: “Kom ind efter en halv time og leverede kvalitet fra første minut. Dominerende og dejligt effektiv med hele tre assists. Kampens bedste dansker”.

Signe Kallesøe Bruun: “Fik endelig chancen fra start – og greb den. Blev ikke serviceret specielt godt især i første halvleg, men fik tre muligheder, det gav to mål og et hovedstød på overliggeren”.

Ellers er der seks 7-taller, ni 4-taller og et enkelt 02 til spillerne og landstræner Andree Jeglertz (han får karakteren 7). Gennemsnittet lander på 6,6.