AGF henter vigtig sejr i Brøndby

0
322
AGF-jubel i Brøndby efter lørdagens vigtige sejr. Foto: AGF

AGF rykker væk fra sidstepladsen efter sin bare anden sejr i Gjensidige Kvindeliga. Signe Battrup scorede sejrmålet, da Brøndby lørdag eftermiddag blev slået 1-0. FC Nordsjælland slog OB Q og lægger afstand til Fortuna Hjørring i toppen

AGF tog lørdag et vigtigt skridt væk fra bunden i Gjensidige Kvindeliga, da holdet på udebane slog Brøndby 1-0 på et mål af Signe Battrup. Det var AGFs bare anden sejr i denne sæson, og den bringer AGF tæt på top 6, inden B.93 på sjettepladsen søndag møder Fortuna Hjørring hjemme på Østerbro.

1. halvleg endte 0-0 i Brøndby, hvilket ikke mindst skyldtes storspillet i AGF-målet af Marie Gade. Men kort inde i anden halvleg fik AGF en kontra, som førte til målet. Naja Guldbæk fandt med en perfekt aflevering Mariann Høgh, der ekspederede bolden ud i højre side til Elvira Nejmann, som løb mod baglinjen. Herfra sendte hun bolden ind foran mål, hvor Signe Battrup kunne banke den i kassen til 0-1.

Du kan se højdepunkter fra kampen her: Highlights: Brøndby IF – AGF

I lørdagens anden kamp vandt topholdet FC Nordsjælland 2-0 ude over OB Q. Emmi Sofia Siren scorede direkte på hjørnespark efter 14 minutter og Alma Marie Plank Aagaard viste topscorerklassen lige før pausen, da hun hårdt presset modtog bolden med to OBere omkring sig, kom forbi med en smart vending og sendte bolden i mål. FCN-angriberen har nu scoret otte mål og fører topscorerlisten i ligaen.

Med sejren har FC Nordsjælland 27 point – seks mere en Fortuna Hjørring. OB er fortsat på fjerdepladsen.

Du kan se højdepunkter fra kampen her: Highlights: OB – FC Nordsjælland