AGF og Fortuna Hjørring er videre i pokalen

0
220
AGF har ikke haft den bedste start i Gjensidige Kvindeliga, men onsdag aften fik aarhusianerne noget at juble over, da holdet vandt over OB Q og nu er videre til pokalkvartfinalen. Foto: AGF

AGF slog OB Q og Fortuna Hjørring storsejrede over Dalum/Næsby, da der onsdag blev spillet to kampe i pokalturneringens tredje runde

AGF og Fortuna Hjørring er videre til Gjensidige Kvindepokalens kvartfinaler efter sejre onsdag aften over OB Q og Dalum/nÆSBY.

Fortuna Hjørring, der lige nu er nummer to i Gjensidige Kvindeliga, vandt som forventet sikkert over Dalum/Næsby, der ligger sidst i 2. divisions pulje 2. Sejren blev på 6-0 – Laura Frank åbnede scoringen efter 9 minutter, og hun scorede også til 6-0 i det 79. minut. I mellemtiden scorede Lily Anna Farkas og Risako Watanabe hver to gange.

Større spænding var der i kampen mellem de to kvindeligahold AGF-OB Q, og det blev der også et tæt opgør, der sluttede 2-1 til AGF.

Mariann Høgh Nielsen bragte AGF foran 1-0 efter 29 minutter, og kort inde i 2. halvleg gjorde Signe Hansen Baattrup det til 2-0. I det 85. minut fik OBs Stefanie Antonia Sanders reduceret efter længere tids OB-pres, men det blev ikke til flere mål, og dermed er AGF klar til kvartfinalen.

De sidste fem kampe spilles onsdag den 9. oktober og tirsdag den 15. oktober. Se programmet her