Bunddrama i Aarhus: Kan AGF slå B.93 igen?

0
238
En velspillende Signe Baatrup scorede i AGFs pokalsejr over OB Q. Foto: AGF

Der er vigtige point på spil i bunden af Gjensidige Kvindeliga i denne weekend, hvor AGF tager imod B.93

Ceres Park i Aarhus lægger græs til weekendens på papiret mest spændende kamp i Gjensidige Kvindeliga. Det sker lørdag klokken 15, hvor bundholdet AGF tager imod B.93.

Sidstnævnte slog i sidste weekend Kolding IF 3-0 og rykkede dermed fra sidste- til sjettepladsen. I stedet rykkede AGF ned på sidstepladsen efter et 3-0 nederlag ude til Fortuna Hjørring – holdets syvende nederlag i otte kampe. Derfor kan dagens kamp flytte rundt på stillingen i bunden.

AGF har kun vundet én kamp i denne sæson – mod netop B.93 på Østerbro Stadion. Men nu gælder det altså hjemmebanen i Aarhus, hvor AGF indtil videre har tabt alle sine kampe.

“En sejr vil tage holdet et stort skridt mod kvalifikation til mesterskabsspillet. Med en sejr vil vi netop rykke over B.93 i Gjensidige Kvindeligaen, da de har fem point og ligger nummer seks – og hvis Kolding IF også smider point, så vil en sejr tage os op i top seks,” skriver AGF på sin hjemmeside.

Der er gratis adgang til kampen på Ceres Park. Gratis billetter kan fås her.

Kampen kan ses på Kvindeliga.live her

Forinden møder OB Q og HB Køge hinanden i Odense, en kamp mellem nummer fire og fem. Begge hold har brug for en sejr for at holde sig i nærheden af top 3.

Søndag er der en klassiker på programmet: Fortuna Hjørring mod Brøndby IF. Fortuna skal have en sejr for at holde trit med førerholdet FC Nordsjælland, der fredag aften vandt 1-0 over Kolding IF og nu har 24 point mod Fortunas 20 point.

Weekendens program på Kvindeliga.live:

Lørdag den 12. oktober

13:00: OB Q – HB Køge
Kommentator: Mikkel Greiner

15:00: AGF – B.93
Kommentator: Sofie Bloch

Søndag den 13. oktober

13:00: Fortuna Hjørring – Brøndby IF
Kommentator: Lucas Balleby