Fortuna Hjørring på jagt efter ny U19-træner

0
228
Claus Bech Jørgensen, Head of Coaching i Fortuna Hjørring.

Nicolaj Rosengren er stoppet som U19-cheftræner i Fortuna Hjørring for at søge nye udfordringer. Klubben er nu på jagt efter hans afløser, som skal ansættes på fuld tid

Fortuna Hjørrings U19-hold, der lige nu er på 3. pladsen i U19 Piger Ligaen, er i gang med et trænerskifte. Den tidligere træner Nicolaj Rosengren har valgt at søge nye udfordringer, og derfor leder klubben nu efter en ny U19 træner, som skal ansættes på heltid.

Fortuna har store ambitioner med udviklingen af nogle af de bedste kvindefodboldspillere i Danmark, og U19-holdet udgør det sidste ungdomsniveau før transitionen til seniorfodbold. Derfor bliver der nu satset på en heltidsansættelse, skriver Fortuna i en pressemeddelelse.

“Vi leder efter en faglig dygtig og engageret person, der vil indgå i vores unikke talentudviklingsmiljø. Vedkommende skal være nysgerrig på udviklingen af unge mennesker på tværs af aldersgrupper og kommer til at være en nøglefigur i spillernes transition til seniorfodbold,” siger Fortunas Head of Coaching, Claus Bech Jørgensen.

Et af kravene til den kommende cheftræner er, at vedkommende som minimum har en UEFA A-licens og at den kommende træner kan samarbejde godt med Fortunas øvrige dedikerede træner-gruppe, lyder det.

Du kan læse mere om stillingen her. Ansøgningsfristen er den 14. november.