HB Køge og FC Nordsjælland er videre i pokalen

0
799
HB Køge vandt 1-0 ude over Næstved HG. Kampen kan ses på Youtube. Screenshot fra Youtube

Otte hold er klar til kvartfinalerne i Gjensidige Kvindepokalen. Der trækkes lod i næste uge

Så er der sat navne på de sidste to hold, der skal med i bowlen, når der trækkes lod til kvartfinalerne i Gjensidige Kvindepokalen i næste uge. Det skete tirsdag aften, hvor HB Køge og FC Nordsjælland vandt deres kampe i tredje runde.

HB Køge vandt 1-0 ude over Næstved HG på mål af Emilie Holt efter 19 minutter, mens FC Nordsjælland hjemme vandt 3-0 over B.93.

Det var FCNs knivskarpe topscorerduo, Emilía Kiær Ásgeirsdóttir og Alma Marie Plank Aagaard, der stod for scoringerne. Emilía Kiær Ásgeirsdóttir scorede allerede efter tre minutter, og efter 10 minutter gjorde Alma Marie Plank Aagaard det til 2-0. Midtvejs i 2. halvleg scorede Emilía Kiær Ásgeirsdóttir sit andet mål til slutresultatet 3-0.

Dermed er disse otte hold klar til kvartfinalerne: FC København, Fortuna Hjørring, AGF, Brøndby IF, Aalborg Freja, Varde IF, HB Køge og FC Nordsjælland.

FC København og Aalborg Freja fra 2. division og Varde IF fra 1. division er de sidste tre hold uden for Gjensidige Kvindeliga, der er stadig er med i turneringen.

Kvartfinalerne spilles den 8/9. marts 2025. Lodtrækning finder sted tirsdag den 22. oktober kl. 13.00.