Ida-Sofie løfter arven fra sin far i FC Midtjylland

0
466
Ida-Sofie Rathe i aktion for FC Midtjylland. Foto: FC Midtjylland

Ida-Sofie Rathes far spillede over 100 kampe for FC Midtjyllands superligahold. Nu har Ida-Rathe spillet otte kampe for det nye FCM kvindehold, hvilket hendes far er enorm stolt af

18-årige Ida-Sofie Rathe har spillet alle otte kampe for det nye FC Midtjylland i 1. division og det er foreløbig blevet til tre mål og to assists. Det vækker selvfølgelig glæde hos hendes familie, men glæden er nok ekstra stor hos hendes far, Thomas Rathe. Han har nemlig selv spillet over 100 kampe for FC Midtjylland som superligaspiller.

“Jeg er enormt stolt af Ida-Sofie. Vi er en FCM-familie, og vi bor stadig i området, ligesom jeg selv kommer fra det. Ida-Sofie har også søskende, der spiller i FCM-ungdomsrækkerne, og det er en klub, der betyder meget for os. Der er ingen tvivl om, at FCM er vores klub i Danmark,” siger Thomas Rathe, der fik debut i superligaen for FC Midtjylland den 25. august 2002, til klubbens hjemmeside.

På lørdag spiller kvinderne for første gang en hjemmekamp på MCH Arena, der er hjemmebane for FC Midtjyllands superligaherrer, der er forsvarende danmarksmestre. Både far og datter håber selvfølgelig, at Ida-Sofie Rathe starter inde i den historiske kamp mod ASA Aarhus.

“Jeg håber virkelig, at jeg skal se hende spille på det stadion, hvor jeg selv har fået mange gode oplevelser. I den situation ville jeg blive endnu mere stolt, end jeg allerede er, og jeg indrømmer også, at jeg nok bliver lidt emotionelt berørt der,” siger Thomas Rathe til klubhjemmesiden.

LÆS OGSÅ:

FC Midtjyllands kvinder rykker ind på MCH Arena