Katrine S. Pedersen bliver cheftræner i canadisk klub

0
956
Katrine S. Pedersen fortsætter sin trænerkarriere i den nye professionelle kvindeliga i Canada. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Landsholdets tidligere assistenttræner bliver fra 15. november cheftræner for ambitiøse Ottawa Rapid FC, der er en del i den nye professionelle canadiske liga, der starter i 2025

Katrine Søndergaard Pedersen, der har rekorden for flest landskampe i Danmark og senest har været træner for AGFs kvinder, skifter til canadisk fodbold.

Den 47-årige tidligere mangeårige landsholdsanfører, som tre gange er blevet kåret til årets spiller i Danmark, bliver pr. 15. november cheftræner i Ottawa Rapid FC. Hun kommer dermed til at stå i spidsen for et meget ambitiøst projekt, som bliver en del af Canadas nye og første professionelle kvindeliga, Northern Super League (NSL), der går i luften i 2025.

“At vi har været i stand til at tiltrække en så erfaren og hædret træner som Kat til vores klub viser virkelig, hvad det er for en verdensklasse-organisation, vi er ved at bygge her i Ottawa,” lyder det fra CEO Tom Gilbert på Ottawa Rapid FCs hjemmeside.

Katrine S. Pedersen har spillet 210 landskampe for Danmark og har været professionel i England, Norge, Sverige og Australien. Hun har været assistenttræner for kvindelandsholdet 2015-2021 og var i to sæsoner træner for AGF.

“Et nyt kapitel i kvindefodboldens historie er ved at blive skrevet, og jeg glæder mig til at tage på denne spændende rejse med klubben. Jeg ser meget frem til at være med til at opbygge et professionelt miljø, hvor spillere vil vokse og lære sammen og udfordre hinanden i jagten på fremragende præstationer,” siger Katrine S. Pedersen.

Følg FODBOLD FOR PIGER på Facebook her