Massiv fremgang for kvindefodbold i Lyseng IF

0
790
Lysengs 2. hold, der onsdag aften sikrede sig oprykning til Jyllandsserien.

Lyseng IF har fået ca. 50 nye spillere i kvindeseniorafdelingen siden sommerferien. Fremgangen følges op på banen, hvor to af klubbens kvindehold netop har sikret sig oprykning

Der har været dobbelt-jubel i kvindeafdelingen i Lyseng IF de seneste dage. I lørdags sikrede 3. holdet sig oprykning til Serie 1, og onsdag aften var det 2. holdet, der vandt 4-0 over Horsens og nu har sikret sig oprykning til Jyllandsserien.

Og det det er ikke, det eneste de har at juble over i Lyseng IFs kvindeafdeling i øjeblikket. Medlemstallet giver også anledning til jubel. Siden sommerferien har klubben fået ca. 50 nye medlemmer i kvindeafdelingen, så der nu er over 100 aktive kvindeseniorer i klubben.

”Det er en milepæl, som vi er utrolig stolte af. Vi har et stærkt fællesskab for kvindefodbold, hvor både nye og erfarne spillere kan finde deres plads, udvikle sig og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen, og vi har altid plads til flere,” skriver Lyseng IF på sin facebookside.

3. holdet der rykker op i Serie 1.

Efterskoleelever vender tilbage til klubben

Lars Klitgaard, der er sports- og talentchef i Lyseng IF, fortæller til FODBOLD FOR PIGER, at det blandt andet er lykkedes at få 16 tidligere Lyseng-spillere fra årgang 2007, som har været på efterskole, til at starte op i klubben igen. Disse piger udgør nu grundstammen på det 2. hold, der rykker op i Jyllandsserien.

”Derudover er det lykkedes at få over 30 spillere ind fra hhv. 2.G og 3.G hvor flere af spillerne aldrig har spillet fodbold før. De spiller primært i 7 mandsrækkerne for at få en god introduktion til hhv. fodbold, og lære grundkompetencerne men også for at kunne have det sociale sammenhold som en ny gruppe,” fortæller Lars Klitgaard.

Følg FODBOLD FOR PIGER på Facebook her