OBs Ida Marie Jørgensen ude med skade resten af sæsonen

0
400
Ida Marie Jørgensen har spillet fem kampe for OB i denne sæson. Foto: OB

Et overrevet korsbånd har sat Ida Marie Jørgensen ud af spillet de kommende måneder. “Det er voldsomt frustrerende,” siger den uheldige spiller til ob.dk

Hun har haft en fin start på sæsonen i landets bedste række, men nu er det foreløbig slut. OB Qs 19-årige forsvarsspiller Ida Marie Jørgensen har fået revet sit korsbånd over og fået en flænge i en knogle. Derfor kommer hun ikke tilbage på banen i denne sæson.

“Jeg er selvfølgelig voldsomt frustreret. Nu var vi endelig kommet op og spille Kvindeliga. Vi havde endda fået en god start på sæsonen, og så rammer det her. Der findes intet godt tidspunkt at få en skade, der findes kun dårlige. Og det her er bestemt en af dem. Lige nu fokuserer jeg på at blive klar så hurtigt som muligt og støtte resten af holdet til kamp og træning,” siger Ida Marie Jørgensen til OBs hjemmeside.

Ida Marie Jørgensen står noteret for fem kampe i Gjensidige Kvindeliga, som OB er oprykker til, men kommer altså ikke mere i kamp før sæsonen hedder 25/26.

“Alle i OB, personale, stab og spillere, ønsker Ida Marie Jørgensen god bedring og ser frem til at have hende tilbage efter sommerferien,” skriver OB på hjemmesiden.

LÆS OGSÅ:

Korsbåndsskader hærger i kvindefodbold