Selma er startet på efterskole: “Jeg føler, at det her bliver et virkelig fedt år”

0
729
"Jeg vil gerne skabe mange nye relationer og venskaber og skabe en masse minder," siger Selma.

NY PÅ EFTERSKOLE | I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Selma Weinkouff Iversen, Idrætsefterskolen Klintsøgaard

Navn: Selma Weinkouff Iversen

By: Albertslund

Alder: 16 år

Klub/række: Herstedøster IC (HIC)

Position på banen: Angriber (9’er)

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at tage på efterskole, fordi jeg gerne ville have et år, hvor jeg kunne lære en masse nye mennesker at kende og få relationer på tværs af sportsgrene. Og ikke mindst for at spille en masse fodbold. Jeg ville gerne have et ekstra år, hvor jeg ville kunne spille fodbold og på samme tid have et sjovt år og kombinere det med skole.

Hvorfor blev det Klintsøgaard?

Jeg valgte Klintsøgaard efter min søsters veninde havde et fantastisk år på Klinten, hvor hun fortalte om hvor meget fodbolden fyldte. Efter det tog jeg ud til Efterskolernes Dag og blev helt fanget af ikke mindst beliggenheden, men hvor jeg hørte om niveauet og vigtigheden af fodbold på Klintsøgaard.

Fodbolden fylder meget på Klintsøgaard og Selmas mål er at udvikle sig, både på banen og som person.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg vil gerne skabe mange nye relationer og venskaber, og skabe en masse minder. Jeg vil også rigtig gerne udvikle mig ikke mindst som spiller på banen, men også som person.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

Jeg skal dyrke den sport jeg elsker, og blive ved med at udvikle mig og holde fast i spilleglæden, hvilket denne efterskole støtter virkelig meget. Jeg er virkelig glad for, at de på Idrætsefterskolen Klintsøgaard sikrer dig, at du har en klub at vende tilbage til.

“Jeg skal dyrke den sport, jeg elsker, og blive ved med at udvikle mig”

Hvilke oplevelser ser du mest frem til i løbet af dit efterskoleophold?

Jeg ser frem til en masse ture med efterskolen og spille kampe med holdet, og skituren, som jeg også tror kommer til at være virkelig sjov og mindefuld. Vi har allerede været i Skærbæk og været en del sammen med vores linjer, som var utrolig sjovt og spændende.

“I starten var jeg meget nervøs, men alle var super åbne og man blev hurtigt lukket ind i et stort fællesskab,” fortæller Selma.

Hvordan har starten været?

I starten var jeg meget nervøs, ligesom mange andre elever. Det var virkelig spændende, men alle var super åbne og man blev hurtigt lukket ind i et stort fællesskab. Og fik skabt en masse gode relationer. For mig var min tryghed helt klart mest i fodboldholdet og min kontaktgruppe i starten, men nu er jeg blevet tætte med mange flere end bare de to grupper, og føler det her bliver et virkelig fedt år både fodboldmæssigt og i de store fællesskab.

Læs mere om Idrætsefterskolen Klintsøgaard her