Serietrænere kæmper om titlen som årets fynske træner

0
163
Grafik: DBU Fyn

Fredag den 25. oktober er der Fynsk Fodbold Award. Tre trænere er nominerede til titlen som årets serietræner for kvinder

Hvem er årets serietræner for piger og kvinder på Fyn? Det bliver afgjort fredag aften, når der er Fynsk Fodbold Award, den store årlige prisuddeling for .

Der skal uddeles syv fynske fodboldpriser, og to af dem er som Årets Fynske Serietræner for henholdsvis kvinder og mænd. På kvindesiden er der tre nominerede – Casper Nielsen fra Søhus Stige Boldklub, Katrine Brammer Bork fra Tommerup BK og Kasper Christoffersen fra det sydfynske klubsamarbejde F16.

For at blive nomineret, skal en træner have præsteret gode sportslige resultater, bidrage til at skabe et godt klubmiljø , have søgt ny inspiration gennem uddannelse og, som det hedder, “være bevidst omkring sin adfærd, hvad angår fairplay overfor fodboldens parter – på og udenfor banen”.

Om de tre trænere hedder det blandt andet i nomineringerne:

Casper Nielsen, Søhus Stige Boldklub (Albaniserien, Serie 1 og 7:7)
“Casper har været kvindetræner i klubben gennem flere år, og han har stor andel i det gode miljø, der er omkring kvindefodbolden i klubben med i dag flere end 40 aktive kvinder. Casper er et meget engageret, dedikeret og motiverende menneske, som ser spillerne i øjenhøjde og brænder for holdet og sin trænergerning. Han går meget op i at spillerne har det godt både på og uden for banen og samtidig at de performer godt på banen”.

Katrine Brammer Bork, Tommerup BK:
“Katrine har et enormt overskud til andre mennesker og møder dem i øjenhøjde. Hun er et samlingspunkt for socialt samvær, motion og fællesskab. Hun er en afgørende figur i at skabe et fodboldfællesskab med plads til forskelligheder – både i alder og niveau. Det har også betydet, at der arbejdes med en høj grad af åbenhed overfor nye spillere”.

Kasper Christoffersen, F16 (Albaniserien og Serie 1)
“Kasper brænder for sin trænergerning, og det smitter af på spillerne, hos hvem han er meget vellidt – både blandt nye og ”gamle” spillere. Kasper har udført et imponerende stykke arbejde med at samle og skabe holdånd blandt spillere, der kommer fra mange forskellige steder i F16-samarbejdets geografisk store opland”.

Læs mere på DBU Fyns hjemmeside