U19-keeper imponerer i FC Midtjylland. Nu får hun ny kontrakt

0
171
Foto: Andreas Munk Sørensen / FC Midtjylland

Sofie Hoffmann, der er udtaget til U19-landsholdet, har underskrevet en ny kontrakt med FC Midtjylland. “Hun har markeret sig med et højt bundniveau trods sin unge alder,” lyder det fra midtjyderne

Den unge FC Midtjylland-keeper Sofie Hoffmann, der er tilknyttet klubbens U19-hold, har gjort det så godt, at hun nu får en ny kontrakt. Det skriver FC Midtjylland på sin hjemmeside.

“Vi er glade for at kunne skrive kontrakt med Sofie, som både er et stort talent og meget lokal. Hun har allerede stået to halvsæsoner på vores 1. hold og har udviklet sig enormt. Hendes sikre redningsspil og forudseenhed som keeper er imponerende, og vi ser frem til at arbejde videre med hende i tæt samarbejde med vores keepertræner, Nicolaj Konnerup,” siger sportschef Anders Madsen til klubhjemmesiden.

“Hendes sikre redningsspil og forudseenhed som keeper er imponerende”

Udtaget til U19-landsholdet

Sofie Hoffmann er netop blevet udtaget til U19-landsholdet, som onsdag, lørdag og tirsdag spiller tre venskabskampe i Portugal. Udtagelsen er, skriver FC Midtjylland, en stor anerkendelse af hendes talent og arbejdsindsats og bekræfter hendes potentiale til at tage det næste skridt i sin karriere.

“Sofie Hoffmann har gennem længere tid vist et imponerende højt bundniveau, hvilket er sjældent for en spiller i hendes alder. På trods af sin unge alder har hun allerede haft betydelige opgaver på seniorniveau, hvor hun har spillet en vigtig rolle for klubbens 1. hold i to halvsæsoner. Hendes evne til at læse spillet og udføre afgørende redninger har været med til at sikre hende en fast plads i truppen, og klubben ser store muligheder i hendes fortsatte udvikling,” skriver FC Midtjylland.

LÆS OGSÅ:

U19-landstræner udtager 18 spillere til tre venskabskampe