FCN og Fortuna Hjørring i front efter to runder

0
419
Omewa Joy Ogochuckwu har i 1. halvlegs sidste minut presset bolden forbi B.93s keeper, så Florentina Olar let kan gøre det til 1-0. Screenshot fra Kvindeliga.live

De forsvarende mestre FC Nordsjælland topper Gjensidig Kvindeligaen efter to sejre. Fortuna Hjørring er á point med FC Nordsjælland

Med et oplæg og en scoring hver indtog Omewa Joy Ogochuckwu og Florentina Olaren  hovedrollerne, da Fortuna Hjørring søndag fik sin anden sejr af to mulige i Gjensidig Kvindeliga.

B.93 blev slået 2-0 hjemme på Nord Energi Arena, og dermed er Fortuna på 2. pladsen efter to runder.

Florentina Olar scorede til 1-0 i 1. halvleg efter solidt forarbejde af Omewa Joy Ogochuckwu, og i 2. halvleg lagde Olar op til Omewa Joy Ogochuckwus scoring til 2-0.

Ogochuckwu blev efterfølgende kåret til kampens spiller.

Du kan se højdepunkter fra Fortuna-B.93 på Kvindeliga.live her

Det er FC Nordsjælland, der fører ligaen. De forsvarende mestre vandt søndag 2-1 ude over HB Køge i en kamp, hvor et rødt kort til hjemmeholdet fik stor betydning.

HB Køge kom foran på et selvmål af FCN-anfører Emilie Byrnak, men kort før pausen blev Rebeka Maria Winther udvist, og i 2. halvleg udnyttede FCN sit overtal med to scoringer ved Emilía Kiær Ásgeirsdóttir.

HB Køge har bragt sig foran 1-0 efter selvmål af FCN. Screenshot fra Kvindeliga.live

Du kan se højdepunkter fra HB Køge-FCN på Kvindeliga.live her

Kolding IF fik fredag aften rettet op på sidste uges 4-0 nederlag til FC Nordsjælland med en 2-1 sejr hjemme over AGF.  Bella Madsen og Cecilie Christensen stod for Koldings scoringer i starten af 2. halvleg, mens Laura Høgh Faurskov fik reduceret for AGF midtvej i halvlegen.

Du kan se højdepunkter fra Kolding IF-AGF på Kvindeliga.live her

Lørdagens kamp i Odense mellem OB og Brøndby sluttede målløst trods flere store chancer. Oprykkerne fra OB fastholder dermed 3. pladsen med fire point.