Laura Frank tilbage efter syv måneder: “Det var megafedt”

0
372
Laura Frank interviewes til Fortuna Hjørrings egen facebookside.

Fortuna Hjørrings Laura Frank var søndag tilbage i startopstillingen efter en lang skadespause. Hun fik chancen på midtbanen og var jublende glad efter kampen og sejren over B.93

Syv måneders skadespause sluttede søndag for Laura Frank, som var med i startopstillingen, da Fortuna Hjørring hjemme mødte B.93. En kamp, der endte 2-0 til Fortuna, som dermed har maksimumpoint efter to runder i Gjensidig Kvindeliga.

26-årige Laura Frank kom tilbage til Fortuna Hjørring i januar efter ophold bl.a. AaB og islandske Valur og efter at have afsluttet sin sygeplejeuddannelse. En skade har dog holdt hende ude, men nu er den tidligere Fortuna-anfører tilbage igen.

“Det var megafedt. At være inde på banen igen og bare spille – det er jeg er virkelig glad,” fortalte hun til Fortunas facebookside efter kampen.

Laura Frank er egentlig midtstopper men var flyttet til midtbanen i søndagens kamp.

“Det var også megafedt at prøve. Jeg må jo bare ind og bringe mine kvaliteter, som er mit pasningsspil og at vinde dueller inde på midten. Det var bare fedt at have nogle minutter i benene igen – det nyder jeg virkelig,” sagde Laura Frank.

Du kan se interviewet med Laura Frank, Florentina Olar og cheftræner Lene Terp her

LÆS OGSÅ:

FCN og Fortuna Hjørring i front efter to runder